2011. március 27., vasárnap

Gifford, Clive: Novum földrajzi enciklopédia - Jelenlegi ára: 6 150 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Novum földrajzi enciklopédiaA könyv listaára: 7500 Ft. Leírás:
Mára a földrajztudomány változó bolygónk újabb globális kihívásait jeleníti meg, így pl. a környezetvédelem súlyponti kérdésként szerepel a Novum Kiadó iskoláskorú gyermekek számára készült enciklopédiájában. Az összefoglaló mű szerzője tíz fő fejezetre tagoltan minden lényeges földrajzi információt közöl látványos fotók, térképek, magyarázó ábrák kíséretében. Az első fejezetben Földünk keletkezéséről, éghajlati, időjárási viszonyairól (megemlítve a globális felmelegedés problémáját) számol be, majd a térképkészítés folyamatáról kaphatunk tájékoztatást. Az élvezetes könyv legnagyobb terjedelmű részében a legfrissebb adatok alapján összeállítva ismerhetjük meg az egyes földrészeket, melyek nem a megszokott felosztást és sorrendet követik, ezen belül földrajzi területeket és ezek országait. Tehát nem betűrend szerint kerül bemutatásra a több mint kétszáz ország. Minden állam esetében megtalálhatók az alapvető adatok (terület, főváros, népesség, pénznem, vallás, exporttermékek, nemzeti zászló), ezenfelül rövid leírást kapunk az adott ország domborzatáról, politikai helyzetéről, gazdaságáról, lakosságáról. Az utolsó főfejezetben Adattár címmel a környezetünkkel kapcsolatos információk kaptak helyet, így a világ vízkészletéről, a szennyezettségről, az egészségügyről, oktatásról, energiaforrásokról éppúgy szó esik, mint az időzónákról, a vallásokról, vagy a kommunikációról. A Statisztikai adatok című fejezetben az egyes országokon belül található tartományok, régiók, szövetségi államok területi és népességi adatait, fővárosát közlik a szerkesztők. Az általános iskolai könyvtárak kézikönyvtárába és otthoni használatra egyaránt ajánlható kiadvány szómagyarázattal és névmutatóval egészül ki. ISBN: 963-9334-96-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 150 Ft

Az aukció vége: 2011-03-29 23:55
. Gifford, Clive: Novum földrajzi enciklopédia - Jelenlegi ára: 6 150 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése