2011. április 30., szombat

Digitális fényképezőgép és webkamera - Jelenlegi ára: 499 Ft

Digitális fényképező és webkamera
Új, csak kipróbálva volt néhány akt kép erejéig, amit reményeim szerint sikeresen töröltem a memóriából, bár nem épp feledékeny cucc azért bízom a képességeimben.
Belső memóriával rendelkezik, mellyel, ha jól láttam 64 képet lehet készíteni, videót fogalmam sincs, milyen terjedelemben lehet felvenni.
Ha párosítod a számítógéppel, nem születik digitális öszvéred, de automatikusan a gépre készíti a felvételeket. Msn-en kipróbáltam a webkamera funkciót és tökéletesen működik, éles képet ad, a mozgásra is jól reagál, akárhogy himbálóztam előtte, nem ijedt meg, maradt a helyén. Nem tart két percig egy pislogás, nincsenek lassított felvételek, mint Pamela Anderson a parton, hanem élethű időben adja vissza a képet, ezért tökéletes chatsexre vagy virtuális vidámvasárnap tartására is.
Jár hozzá egy cd, amin a telepítendő programok vannak, meg gondolom némi leírás is, hogyan is működik a szerkezet. Továbbá ajándékba adok egy USB kábelt (ami amúgy a csomag része alapból is, és az értékét a vételár tartalmazza, de a TV shopban úgy láttam ez egy trendi marketing szöveg). A drót mindkét vége nagy USB végű, így „ pendrive hosszabbítónak” is kiválóan használható, mint ahogy egy bölcs mondásban is hallhatjuk: „ Ha rövid a kardod, toldd meg egy lépéssel”, béna gyereknek pedig anyja veri az elfelejtettem, hogy van továbbot.
Egy kb 1 négyzet centiméteres kis fekete fehér digitális kijelző van rajt, mint a Knight Riderben Michael óráján, fekete fehér vonalakkal meg számokkal. Így a képeket csak a számítógépen lehet visszanézni. Ez azonban nem probléma, mert így nem jönnek elő a szokásos mondatok: Jajj, hogy nézek ki, töröld ki!
Könnyű kis szerkezet, így ha a kedves vevő gondolja, csomagolhatok mellé egy kisméretű bontott téglát, vagy egy halkonzervet, hogy a szállítás közben ne vigye el a szél, vagy a hobbit gyerek, mert azt hiszi az ő Drááágasszága.
Alkalmazható rejtett kameraként, mert nincs rajt vaku, meg össze vissza villogó kis ledek sem, de ahogy az ilyen aukcióknál olvastam, nem vállalok felelősséget a visszaélésekért, a törvény pedig bünteti az illetéktelen, jogosulatlan meg satöbbi satöbbi használatot.
Jár továbbá hozzá egy doboz, ami kicsit összegyűrődött a tárolás folyamán, de a vasalónk elromlott, így ezen nem tudok változtatni. Maximum, ha kimosom megint és kirázva teregetem ki, de ez feláras megoldás lenne.
Kellemes böngészést és békés, boldog licitálást kívánok mindenkinek!


Jelenlegi ára: 499 Ft

Az aukció vége: 2011-05-19 01:16
. Digitális fényképezőgép és webkamera - Jelenlegi ára: 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése