2011. október 28., péntek

Godzilla (eredeti) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Vadonat új, celofános dvd.
JOGLEJÁRAT MIATT MÁR NEM BESZEREZHETŐ!
A szállítási költség a hatályos postai díjszabás szerint 390. -Ft. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Amennyiben 3 terméket vásárolsz nálam a postaköltség 50%-át átvállalom, 4 terméktől én állom a postaköltséget!!!! Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Vakító fehér fény hasítja át az eget Francia Polinézia szigetei fölött. A Csendes-óceánon pusztító vihar tombol. Óriás lábnyomok szántják fel a földet Panama erdőségeiben. Az ismeretlen pusztító erő akadálytalanul folytatja útját egy kis, sűrűn lakott sziget felé, melynek neve Manhattan. A világméretű rombolás okozója hamarosan megjelenik New Yorkban. A városban kitör a pánik. A hadsereg mozgósítja csapatait, de képtelenek megfékezni a fél várost romba döntő szörnyeteget. Dr. Nick Tatopoulos és egy különös francia, Philippe Roache közös erővel igyekeznek megfejteni az irtózatos méretű lény rejtélyét, és megállítani a pusztítást, amíg még nem késő. A Függetlenség napja alkotópárosa, Roland Emmerich és Dean Devlin áll az év talán leglátványosabb szuperprodukciója mögött - róluk pedig már mindannyian tudjuk, hogy különös érzékük van a világméretű pusztításhoz és a kasszasikerekhez! Az ő szuperpárosuk állt - többek közt - a Tökéletes katona, és a Csillagkapu mögött is. A főszerepben - természetesen a korábban nem látott páratlan trükkfelvételekkel megelevenített szörnyön kívül - olyan nagy sztárokkal találkozhatunk, mint Matthew Broderick (A kábelbarát, Az 54. hadtest), és Jean Reno (A sírba viszel!, Mission: Impossible, Leon, a profi)!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 12:29
. Godzilla (eredeti) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése