2011. december 29., csütörtök

FESTETLEN,tresszelt,remy, INDIAI HAJ AKCIÓ,1 kg.!! - Jelenlegi ára: 135 000 Ft

Indiai, kiváló minőségű, tresszelt, REMY emberi póthaj, teljesen szűz haj, csak fertőtlenítve van. Fekete, barna árnyalatai, szőke.
1 KG. / 35-40 cm. hosszú copfokban, a tressz szélessége: 110 cm.
Ez a kilós kiszerelés csak rendelésre van!
Szállítási idő: 1 hét!
1 fejre két copf elég egy gyönyörű hajkoronához!
A haj szőkíthető, festhető, daueroltatható, ha vigyázol rá és megfelelően ápolod, akkor semmi baja nem lesz!
BÁRMILYEN HAJAT BESZERZEK KÉRÉSRE 60% ELŐLEG ÁTUTALÁSA UTÁN JÓVAL A BOLTI ÁRAK ALATT, MERT A GYÁRAKBÓL SZERZEM BE!
A nyers indiai hajak struktúrája nagyon hasonlít az európai emberekéhez, így bátran merjük ajánlani alapból sötét hajszínnel rendelkező hölgyeknek. Nyers hajaink egy fejről vágott, szálirányos és festetlen hajak professzionális felhasználáshoz.
Miért éppen az indiai póthaj?
Mind szerkezetében, mind felépítésében megegyezik az európai haj minőségével.
Az általunk kínált copfokon/hajakon semmilyen vegykezelést (sav, szilikonfürdő.. ), nem alkalmaztak a fertőtlenítésen kívül, nincs műszállal keverve, ép cuticulával (pikkelyréteg) rendelkeznek.
Minden copf külön egy fejről származik, melyet befonva vágnak le, tehát megegyező szálirányú, amely soha nem fog gubancolódni, csomósodni, rasztásodni.
A hajak nagyon jól világosíthatóak és festhetőek, természetesen a megfelelő szakértelemmel.
Mindezt reális áron kínáljuk, mert az indiai nők ezrei nem anyagi, hanem vallási okból vágatják le gyönyörű, hosszú, egészséges hajaikat, amely világszerte népszerű a hosszú hajkoronára vágyó Hölgyek körében.
Az indiai haj a világ minden táján keresett és egyben a leggyakrabban felhasznált póthaj típusa. Ezek a gyönyörű copfok a Hindu vallás elzarándokolt híveinek nagyra becsült áldozatául szolgáltak India egyik templomában, majd anyagi javakkal támogatva a templomot a helyi hajkereskedők kiválogathatták a legszebb copfokat. Naponta több, mint egy tonna haj kerül levágásra India legnagyobb templomában, így jó eséllyel tudják nekünk kiválasztani a legszebb hajakat. Ezek a póthajak kiváló minőségű, festetlen, egyező szálirányú copfokból állnak és jó szolgálatot tesznek mind a paróka készítés, mind a hajhosszabbítás végfelhasználóinak.



Jelenlegi ára: 135 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-02 11:44
. FESTETLEN,tresszelt,remy, INDIAI HAJ AKCIÓ,1 kg.!! - Jelenlegi ára: 135 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése